min kärlek till korsetter

Jag har fått ett intresse för korsetter. Tycker de är väldigt vackra. Har varit i Gävle i några dar och disskuterat med min mamma. Hon ska försöka sy en sådan till mig. Jag är glad :)

Mitt intresse för underkläder har ökat markant senaste veckan. Jag har nämligen varit på twilfit och fått min byst utmätt. Vilket betyder att jag inte längre har en bh som jag blir tokig på. Jag som gick in med storlek 80B kom ut med en 75D. haha nästan så det är komiskt. Nu sitter brösten som de ska. Tack och lov!

Jag är helt tokig fanatiskt intresserad av gamla underkläder. Tänk er 20-40 tal. med strumpeband och hela kittet.

Mer om detta kommer senare..

yves saint laurent

Ok idag blev jag riktigt kär. Var förbi mariatorget idag och slank in i en skoaffär. Hittade ett par så fantastiska skor där på rean. I min storlek dessutom. Förra året förälskade jag mig i ett par nästan exakta skor från YSL. Självklart var de på tok för dyra för mig. Men riktigt fina är de så jag är glad att jag hade turen att hitta dessa 


söta klänningar


KIkade lite på Yves Saint Laurents hemsida och hittade denna, Jag skulle antagligen inte alls se lika glamorös ut i den men den var ändå söt på något sätt.  





Den röda klänningen här under är från Carolina Herreras vårkollektion. Också väldigt fin. Rött är så vackert.



skor

Idag har jag gått runt och tittat på skor hela dagen. Åtminstone en hel del. Just nu letar jag efter ett par rätt höga skor. Gärna med en aning platå. Men jag kommer alltid vara svag för vackra kvinnliga pumpsmodeller. Hittade dessa röda på en sida. Jättefina verkligen! Topshop har för övrigt de snyggaste skorna just nu.




RSS 2.0