tillbaka i vardagen

Jag är tillbaka i Stockholm. Är redan slutkörd fast det bara gått en dag. Det är verkligen inte lovande.

spetsmode

Jag är helt förälskad i Pradas höstkollektion! Nu vill jag verkligen inte låta som en av de där modenördarna, men jag är så glad att spetsen äntligen är inne igen. Själv älskar jag retro och tycker orginalen från tex 60-talet är snyggast.


gävle

I helgen är jag hemma i Gävle. Jätteskönt verkligen. Det känns som en stor lättnad att komma hem, som en tillflykt i vardagen. Livet i Stockholm kan vara väldigt hektiskt och det är skönt att ta pauser. Skönt att slippa gå ut en helg, skönt att slippa tänka på så mycket, skönt att slippa ångesten över saker man borde göra. Men imorgon vet jag att det kommer kännas jätteskönt att åka tillbaka till storstaden igen. Det finns inget liv för mig här. Gävle har blivit för litet. Jag har svårt att förstå att jag kunde trivas så bra där förut. Men vem vet, det kanske kommer en dag då jag lekt av mig i den stora världen och vill tillbaka till mina rötter. Kanske den dagen man skaffar familj. Den dagen känns väldigt avlägsen just nu men jag hoppas den kommer.

Jag måste sluta röka. Idag när jag tog en cigarett så kände jag bara blä. Det är verkligen äckligt. I stockholm känns det så självklart. Självklart att ta en paus på jobbet, varva ner osv. Men fy vad äckligt. Hur f*n kunde jag börja? Ok nu röker jag visserligen inte varje dag, det skulle jag aldrig i livet ha stolthet till. Men det blir på tok för många. Nej nästa vecka ska jag hitta på andra sätt att få lugna stunder på. Jag måste lära mig hitta styrka i ensamheten, i storstadens stress. Förra veckan var jag med världens underbaraste i hagaparken. Gud vad jag älskar den mannen! Kärleken är så stor att jag tänker att det är omöjligt hur jag någonsin kunde tro att jag kunde leva utan honom. Just nu är det svårt att vara tillsammans. Mina känslomässiga upp och nedgångar bara förstör. Jag önskar verkligen att jag var starkare. Jag hoppas verkligen. Jag ska ge allt jag har.. Jag vill verkligen dela mitt liv med honom

RSS 2.0