hug me!

Såg den här bilden på väg hem igår. Tyckte den var söt. Det är kärlek. Äkta kärlek. Världen känns allt bra tom ibland. Jag tror alla skulle vara mycket gladare om vi var mer så här mot varandra. Don´t you think?



sunday

Söndag

Den här dagen har varit riktigt riktigt seg. Jag lyckades ta mig iväg på festen. Det var trevligt. Det bjöds på drinkar och tacos. Skönt att slippa laga mat. Jag har kommit fram till att jag nog inte lagat mat på sisådär tre veckor eller något.

I kissed a girl

Igår hånglade jag och Bea på ett uteställe och två killar i baren började filma. Jag fattar inte grejen. Vad är det som är så hett med två tjejer som kysser varandra? Skulle två killar göra det skulle alla bli illamående.

Fest idag igen. Suck. Vet inte om jag orkar ta mig ändå bort till östermalm. Känner mest för att ligga kvar i min säng idag men jag har lovat och fått en massa påminnelse sms så jag antar att jag måste.

galen utekväll

Igår var jag och Bea ute. Först en sväng på mitt jobb där vi drack en massa drinkar (inte bra) och började tjafsa med några brats (igen) Bea satt vid ett bord och väntade på att jag skulle komma tillbaka från baren då ett gäng brats kommer fram och säger: Kan du och din låtsaskompis flytta på er. Jag förstår mig verkligen inte på detta släkte. Vad är det för fel på människor? Kan man inte bara vara lite artig? Och Bea som har skinn på näsan ryter så klart ifrån och vips så är hon uppe i en het diskution med en ung kille i bakåtslickat hår. Jag älskar Bea. Hon är grym. Har rika föräldrar men skulle aldrig bete sig på det där hemska sättet.

Jag börjar tröttna på stureplan. Jag jobbar där varje dag och tycker visserligen om allt trevligt folk man dagligen träffar. Men det är den yngre generation jag helt enkelt inte klarar av. De där killarna i tjugoårsåldern som tror de äger hela världen och kan behandla alla andra som skräp. Dåligt!

and it hurts with every heartbeat

Jahapp. Då var vi där igen. Mitt förtvivlade hjärtas höst. September. Mina tårar sitter i halsgropen och jag är svagare än vanligt. Ska det någonsin bli sommar igen? Förra året kunde jag fly. Jag vet inte vart jag ska fly nu. Men jag har goda förhoppningar om denna vecka.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0